Vučić za vikend sa Zaevom i Ramom u Ohridu

Izvor: RTS, 08.Nov.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić za vikend sa Zaevom i Ramom u Ohridu

Predsednik Aleksandar Vučić boraviće u Severnoj Makedoniji 9. i 10. novembra 2019. godine, gde će učestvovati na sastanku lidera Zapadnog Balkana, koji će biti održan u Ohridu.
Sastanak Vučića, premijera Severne Makeonije i Albanije, Zorana Zaeva i Edija Rame biće održan u subotu popodne, u 17.30, saopšteno iz pres-službe predsednika Republike.

Trojica visokih zvaničnika ponovo će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se sastati u nedelju 10. novembra u devet časova, a potom je od 11 planirano da razgovaraju sa predstavnicima međunarodnih organizacija i institucija.
Pose tog sastanka, Vučić, Zaev i Rama obratiće se novinarima u Ohridu.
Pre mesec dana u Novom Sadu trojica lidera razgovorali su o boljem povezivanje tržišta u regionu i predlogu srpskog predsednika o uspostavljanju "malog Šengena".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najava događaja za subotu, 9. novembar 2019. godine

Izvor: Capital.ba, 09.Nov.2019, 08:08

REPUBLIKA SRPSKA PALE – U 9.30 časova naučna konferencija koju povodom 500 godina od osnivanja Goraždanske štamparije koju organizuju Filozofski fakultet sa Pala i Pravoslavni bogoslovski fakultete iz Foče. /Filozofski fakultet/ BANJALUKA – U 12.00 časova sjednica Glavnog odbora PDP-a. Izjave...

Nastavak na Capital.ba...

Vučić posle podne u Ohridu, s liderima regiona o "malom Šengenu"

Izvor: RTS, 09.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stiže u Ohrid, gde će danas i sutra učestvovati na sastanku lidera Zapadnog Balkana posvećenom inicijativi za slobodan protok ljudi, robe, usluga i kapitala. . Trilateralni sastanak...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.