Vučić večeras na B92 od 21 sat

Izvor: B92, 24.Maj.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić večeras na B92 od 21 sat

Večeras od 21 sat, posle deset meseci, na B92 će gostovati premijer Aleksandar Vučić.

Zašto se sve češće pominju vanredni izbori na svim nivoima? Da li će Srbija morati da bira između EU i Rusije? Zašto se odlučio za saradnju s nevladinim organizacijama i mesečne susrete s ombudsmanom?

Na ova i druga pitanja novinara B92 i nekoliko glavnih urednika medija premijer Aleksandar Vučić odgovaraće u nedelju 24. maja u emisiji koja je na programu od 21 sat. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Voditelj emisije biće novinar B92 Aleksandar Miladinović, a urednica Novog magazina Nadežda Gaće, urednik dnevnog lista Blic Svetomir Marjanović i urednik agencije Beta Ivan Cvejić biće u prilici da premijeru postave pitanja koja se do sada nisu mogla čuti u javnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.