Vučić vanredno večeras o problemima u zemlji

Izvor: Mondo, 25.Jan.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić vanredno večeras o problemima u zemlji

Predsednik Aleksandar Vučić vanredno će se večeras obratiti građanima Srbije, najavila je pres služba predsednika Republike.

Foto: TANJUG / SCREENSHOT / bb

Vučić se obraća u 20,00 satim iz Predsedništva Srbije.

On se danas vratio iz Davosa gde je učestvovao na Svetskom ekonomskom forumu.

Srbi i Hrvati moraće da se približe ako žele da opstanu

U izjavi novinarima, uoči povratka u Beograd, rekao je kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "čuje da ima važnih vesti u zemlji", ili da "može da ih bude, tako da treba da se vraćamo i da rešavamo probleme u zemlji".

"Ne znam čime smo zaslužili da budemo na TAKVOJ večeri"

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšen predsednik opštine Grocka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je policija danas uhapsila i zadržala predsednika opštine Grocka Dragoljuba Simonovića kao nalogodavca paljenja vozila supruge novinara Milana Jovanovića, i poručio da će novinari biti zaštićeni, a da partijska knjižica nikog neće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.