Vučić uručio Orden Republike Srbije na lenti predsedniku vlade Bavarske Markusu Zederu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 14:47

Vučić uručio Orden Republike Srbije na lenti predsedniku vlade Bavarske Markusu Zederu

Prijateljstvo Srbije i Bavarske.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas predsedniku Vlade Bavarske Markusu Zederu, koji boravi u radnoj poseti Srbiji, Orden Republike Srbije na lenti.

Uslediće zajednička konferencija za novinare predsednika Vučića i predsednika Vlade Bavarske Markusa Zedera.

Vučić je danas dočekao Zedera na aerodromu "Nikola Tesla", a potom su u Palati Srbija imali tet-a-tet sastanak, posle koga je usledio i sastanak delegacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije i Bavarske.

Vučić je naveo da će razgovarati o velikim i zahtevnim projektima koji će snažno pokrenuti Srbiju u narednim godinama, kao i o potencijalima dugoročne saradnje sa Bavarskom, koja po snazi i ekonomskom napretku predstavlja glavni zamajac nemačke privrede i primer razvijenim ekonomijama u mnogim oblastima.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.