Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2022, 16:03

Vučić uputio čestitku novoizabranoj predsednici Mađarske Katalin Novak

Od srca Vam čestitam na izboru za predsednicu Mađarske, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranoj predsednici Mađarske Katalin Novak.

- Od srca Vam čestitam na izboru za predsednicu Mađarske, uz želje da ovu izuzetno odgovornu funkciju vršite sa doslednošću i ozbiljnošću sa kojima ste obavljali i sve prethodne važne i zahtevne dužnosti.

Srbija će ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snažan, pouzdan i iskren partner Mađarske, budući da se naši odnosi zasnivaju na međusobnom uvažavanju, dubokom razumevanju i prijateljstvu naših naroda. Politika premijera Viktora Orbana i njegovih saradnika, kao i odnos našeg međusobnog poštovanja, predstavljaju garant daljeg razvoja naših zemalja, ali i podizanje odnosa između Srbije i Mađarske na još viši nivo.

Poštovana predsednice Novak, želim da iskoristim ovu priliku da izrazim nadu u Vašu skoru posetu Srbiji. Još jednom Vam čestitam na izboru, uveren u izuzetnu  predstojeću saradnju na dobrobit svih naših građana - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.