Vučić ugostio Milatovića na večeri: Lepo veče, uz pesmu, sa prijateljima VIDEO

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 23:31

Vučić ugostio Milatovića na večeri: "Lepo veče, uz pesmu, sa prijateljima" VIDEO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je na večeri predsednika Crne Gore Jakova Milatovića.

"Lepo veče, uz pesmu, sa prijateljima", napisao je Vučić na Instagramu i objavio snimak sa večere.

Kako je najavljeno, Milatović će se sutra, uz ceremonijalni doček ispred Palate Srbija, sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a nakon toga i sa predsednikom Narodne skupštine Vladimirom Orlićem.

Predviđeno je da predsednik Crne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gore u okviru posete položi venac na Spomenik neznanom junaku na Avali uz vojne počasti, kao i da položi cveće ispred Osnovne škole "Vladislav Ribnikar".

Poseta Milatovića Srbiji dolazi nakon poseta Briselu i institucijama EU i NATO, a sa ciljem jačanja političkih i ekonomskih odnosa dve države i unapređenja regionalne saradnje, dodaje se u saopštenju predsednika Crne Gore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.