Vučić u zvaničnoj poseti Bugarskoj

Izvor: RTS, 23.Feb.2018, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u zvaničnoj poseti Bugarskoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u zvaničnoj poseti Bugarskoj, najavila je Pres-služba predsednika.
Nakon svečanog dočeka i polaganja venca na Spomenik neznanom junaku, predsednik Vučić sastaće se sa predsednikom Bugarske Rumenom Radevim i predvoditi delegaciju Srbije na plenarnom sastanku dveju delegacija.

Predsednik Vučić imaće i odvojene susrete sa predsednicom Narodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sobranja Bugarske Cvetom Karajančevom i potpredsednicom vlade i ministarkom spoljnih poslova Bugarske Ekatarinom Zaharijevom.
Tokom jednodnevnog boravka u Sofiji, predsednik Vučić prisustvovaće potpisivanju memoranduma o razumevanju između Vlade Srbije i Vlade Bugarske u oblasti rada i socijalne politike, lučke infrastrukture i železničkog saobraćaja.
Na kraju posete, predviđen je obilazak i vožnja metro linijom u pratnji gradonačelnice Sofije Jordanke Fandakove, u cilju upoznavanja sa iskustvima u izgradnji metroa u Sofiji.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.