Vučić u septembru dolazi na KiM gde će izneti svoj stav

Izvor: B92, 17.Avg.2018, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučić u septembru dolazi na KiM gde će izneti svoj stav"

Beograd -- Predsednik Srpske liste Goran Rakić kaže da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić doći na Kosovo u septembru i da će tada izneti svoj stav o kosovskom pitanju.

Vučić je i sam najavio da će posetiti Kosovo i Metohiju 9. septembra "ako sve bude u redu", a pojedini beogradski mediji danas pišu da će tada objaviti detalje državnog plana za rešenje kosovskog pitanja.

Rakić je za televiziju Pink kazao da se Vučić uvek konsultuje sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njima, dodajući da sada pokušava da obezbedi da se kosovsko pitanje reši tako da se Srbima na Kosovu i Metohiji obezbedi bolji život i sigurnost.

"Podela ili razgraničenje ako ne dovedu do boljeg život i veće sigurnosti Srba onda ništa ne znače", kazao je Rakić, koji je i gradonačelnik opštine Severna Mitrovica.

Rakić je rekao da je srpska opozicija protiv svega, a da ne nudi nijedno rešenje i da niko ne zna za šta se oni zalažu.

"Ostavite nas na miru ljudi. Pustite nas da živimo dole i pustite nas da sa našim predsednikom nađemo neko rešenje za boljitak ljudi dole", poručio je Rakić i dodao da "božji pastiri neka nastave da se bave svojim poslom".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić 9. septembra na Kosovu predstavlja svoj plan?

Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2018

Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je da će u septembru predsednik Srbije Aleksandar Vučić doći na Kosovo kako bi izneo svoj stav o kosovskom pitanju, a da će se pre toga konsultovati sa predstavnicima Srpske liste...Vučić je juče najavio da će posetiti Kosovo i Metohiju 9. septembra...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.