Vučić u prvom obraćanju rekao poslaniku da laže i priča gluposti, Orlić nije dozvolio repliku

Izvor: Beta, 03.Feb.2023, 13:40

Vučić u prvom obraćanju rekao poslaniku da laže i priča gluposti, Orlić nije dozvolio repliku

Na početku današnjeg zasedanja, u prvom obraćanju predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je niz uvreda na račun poslanika Zeleno levog kluba Roberta Kozme, a predsednik Skupštine Vladimir Orlić nije dozvolio Kozmi da replicira.Na početku sednice samostalni poslanik Žika Gojković, podržao je politiku Aleksandra Vučića i pozvao poslanike da iskažu jedinstvo.Gojković je kritikovao poslanike zbog jučerašnjih incidenata i ocenio da "danas mogu biti zadovoljni samo oni koji mrze Srbiju".Robert Kozma iz Zeleno levog kluba rekao je da se Aleksandar Vučić bori za lične interese, a da građani na severu Kosova žive u "strahovladi"."Deset godina pregovarate i uvek ispregovarate vaš ostanak na vlasti, a za građane Kosova sve veću i veću neizvesnost", rekao je Kozma.U odgovoru, Vučić je rekao da bi Srbija morala da prizna Kosovo, da on nije pregovarao deset godina i optužio Kozmu da je priznanje Kosova "njegova politika".Vučić tvrdi da je juče demantovao u činjeničnom smislu 24 laži i istrpeo najgore uvrede, a ponovio je i da nije tačno da je on lično ucenjen te da je ponosan što je 1999. godine bio pod zapadnim sankcijama."Niko mi nikada ničim ličnim nije pretio niti ima čime. Oni poveruju u sopstvene laži. Vi pričate besmislice i gluposti" rekao je Vučić i ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić: Ponosan što sam 1999. godine bio pod zapadnim sankcijama

Izvor: Danas, 03.Feb.2023

Na početku današnjeg zasedanja, u prvom obraćanju predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je niz uvreda na račun poslanika Zeleno levog kluba Roberta Kozme, a predsednik Skupštine Vladimir Orlić nije dozvolio Kozmi da replicira.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.