Vučić u ponedeljak u Novom Pazaru, situacija u tom gradu “alarmantna”

Izvor: SandzakPress.net, 04.Apr.2020, 18:36

Vučić u ponedeljak u Novom Pazaru, situacija u tom gradu “alarmantna”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće u ponedeljak Novi Pazar, koji je identifikovan kao novo žarište koronavirusa u Srbiji. To je objavila, nezvanično, jedna lokalna televizija, a Tanjugu je u Kabinetu predsednika Republike informacija potvrđena. Vučić će, prema Tanjugovim informacijama, u Novom Pazaru obići Opštu bolnicu, kojoj će uručiti 10 kliničkih, statičnih respiratora i tri mobilna respiratora. Predsednik je odlučio da poseti Novi Pazar nakon što su je obavešten da >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je situacija u tom gradu sa širenjem Covid-19 “alarmantna”. Respiratori koje će uručiti Opštoj bolnici, ukupno 13, ojačaće zdravstveni sistem Novog Pazara i omogućiti Opštoj bolnici da se nosi sa trenutnim stanjem obolelih od korona virusa i da spremno dočeka eventualni rast zaraženih, kako oni ne bi morali da budu upućivani u udaljene kliničke centre. Zaključno sa petkom, u Novom Pazaru je registrovano 12 osoba zaraženih koronavirusom, ali su testirani i svi kontakti zaraženih osoba, a rezultati se čekaju. Nadležni iz Opšte bolnice Novi Pazar pozvali su sve građane da se striktno pridržavaju mera Vlade Srbije i preporuka nadležnih institucija i da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova. (b92.net) The post Vučić u ponedeljak u Novom Pazaru, situacija u tom gradu “alarmantna” appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biševac:Situacija alarmantna, ali pod kontrolom, stižu respiratori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2020

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac potvrdio je da je u Novom Pazaru trenutno 13 ljudi zaraženo virusom COVID-19, da se troje nalazi na lečenju u KC Kragujevac, dok su ostali na kućnom lečenju, odnosno u kućnoj izolaciji...On je za Televiziju Novi Pazar rekao da su u taj grad danas stigli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.