Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024, 10:31

Vučić u Surčinu: Otvara se fabrika za proizvodnju obroka na biljnoj bazi

M. P.


Vučić stigao na otvaranje nedavno završene fabrike za proizvodnju obroka na biljnoj bazi u Surčinu


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje otvaranju fabrike za proizvodnju obroka na biljnoj bazi, kompanije Nestle u Surčinu.
Vučić je na početku obilaska fabrike upitao zaposlene ,,da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << su kod nas ovakvi proizvodi traženi“.
– Kod nas je u povoju, u Evropi je daleko razvijenije. Većina proizvoda ide u izvoz – navode iz fabrike.
Predsednik je upitao i da li je ovakva hrana skuplja od mesa na šta su mu zaposleni odgovorili da će biti jeftinije kada krene da se proizvodi direktno iz fabrike u Surčinu.
Izgradnjom fabrike za proizvodnju asortimana na biljnoj bazi, brenda GARDEN GOURMET, Nestlé je proširio asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, ostajući dosledan globalnim ciljevima u očuvanju prirode i borbi protiv klimatskih promena, navode iz kompanije.
Prisutnima će se obratiti generalna direktorka kompanije za Nestlé Srbija, Crna Gora, Severna Makedonija i Alesandro Zaneli, direktor kompanije Nestlé za jugoistočno evropsko tržište.
U obilasku su pored predsednika Srbije i gradonačelnik Beograda Goran Šapić, ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović.
(Telegraf Biznis)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.