Vučić u Smederevu: Osećam se kao radnik Železare, iako su oni mnogo vredniji

Izvor: Blic, 15.Dec.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Smederevu: Osećam se kao radnik "Železare", iako su oni mnogo vredniji

Osećam se kao radnik "Železare", iako su oni mnogo vredniji. Nikada se ovde lepše nisam osećao - rekao je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić prilikom posete kompanije "Hestil Srbija" u Smederevu.

- U "Hestilu" očekuju proizvodnju od dva miliona tona sledeće godine. Najmanje jedan odsto biće doprinos BDP-u Srbije, i to govori koliko je značaj ovog posla. Želim da zaradite više od 20 miliona evra koliko ste predvideli - rekao je Vučić.

On se zahvali okineskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rukovodsvu, njihovom predsedniku i premijeru, i svima koji su "uložili mnogo da fabrika izgleda i radi ovako".

- Vreme je da se usudimo da kažemo da Srbija može mnogo bolje - poručio je premijer Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.