Vučić u Mačvi: Naše je da u miru radimo

Izvor: Mondo, 22.Feb.2019, 03:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Mačvi: Naše je da u miru radimo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je kampanju "Budućnost Srbije" i iz Bogatića poručio da je na nama da nikome ne pretimo, ni sa kim ne ulazimo u sukobe, već da jačamo zemlju, ekonomski i na svaki drugi način.

Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

On je, obraćajući se meštanima Bogatića, istakao da je Srbija ekonomski ojačala a da je jedini problem pitanje političke stabilnosti.

Investitor i za Bogatić

Vučić je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je u Mačvi u različite infrastrukturne projetke uloženo tri milijarde dinara, odnosno oko 25 miliona evra i poručio da će se nastaviti sa ulaganjima, jer se stari, ruinirani objketi, u koje niko nije ulagao, moraju obnoviti i ostaviti za budućnost našoj deci. Istakao je da samo dve opštine u Mačvi nema nijednog stranog ili velikog domaćeg investitora, u Bogatiću i Vladimircima i poručio da će dati sve od sebe da u te opštine dovedemo veliku inevsticiju, da mogu ljudi da se zaposle.

"Trudim se da ćutim, da ne odgovaram na ono što se desava u Prištini, ali i širom sveta, šta nam različiti centri moći čine - kad su od pomoći, a kad se ponašaju suprotno od toga, ali vas molim da to razumete kao našu borbu da čuvamo stabilnost, širimo partnerstva i prijateljstva i da ni sa kim ne ulazimo u sukobe", rekao je Vućić.

Vučić u Banatu: Politika vešala neće pobediti (FOTO)

Kako je rekao, poruka onima koji svakodnevno prete, iz Prištine, srpskom narodu na KiM i celoj Srbiji je da to što ćutimo znači da smo pristojni, ali ne znači da smo slabi i nikad nećemo dozvoliti da se iživljavate nad narodom na KiM i nad Srbijom.

Dodaje, da to govori kao neko ko je svestan posledica svojih reči i neko ko zna kolika je snaga Srbije.

"Možete da vidite kako neki u okruženju žele da sruše unutrašnju stabilnost Srbije i raduju se svemu što bi dovelo do sklanjanja 'tog Vučića'. A to što se oni raduju najbolje govori našem narodu ko radi najbolje. Ako zdušno navijaju protiv mene, jasno vam je da li radim u interesu naroda na KiM ili ne", kaže Vučić.

"Naše je da druge umirujemo, da ne pretimo nikome, već mirno i u tišini da jačamo svoju zemlju, ekonomski i na svaki drugi način", ističe on.

"Imam veću podršku u narodu nego Milošević!"

Vučić je istakao da to zavisi sve od našeg rada i zamolio mlade da ne budu zavedeni lakim i lepim obećanjima, jer uspeh i bolji život dolazi samo od našeg sopstvenog rada.

Podsetio je da naša zemlja sada pravi dobre rezultate, smanjuje javni dug, povećava zaposlenost, investicije i drugo i istakao da je to zato što smo prestali da lažemo sebe i počeli radom da guramo zemlju napred.

Brnabić: Zašto je tema finansiranje kampanje Vučića?

Predsednik Srbije obišao je danas u okviru kampanje Opštu bolnicu u Loznici, gde je u toku rekonstrukcija internog i grudnog odeljenja, kao i odeljenja psihijatrije.

Radovi u tri odeljenja predstavljaju prvu fazu ulaganja u tu bolnicu i koštaće 415 miliona dinara, a sredstva je obezbedila Vlada Srbije preko Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, dok je lokalna samouprava platila projektnu dokumentaciju.

Predsednik će tokom posete Mačvanskom okrugu obići i Ljuboviju, Krupanj, Koceljevu, Vladimirce i Šabac.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.