Vučić u Loznici otvorio obnovljeni deo bolnice: Ako privreda krene, do kraja godine sledi POVEĆANjE plata za zdravstvene radnike (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 04.Jun.2020, 10:55

Vučić u Loznici otvorio obnovljeni deo bolnice: Ako privreda krene, do kraja godine sledi POVEĆANjE plata za zdravstvene radnike (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas rekonstuirana odeljenja Opšte bolnice u Loznici Predsednik Vučić posetio je lozničku bolnicu gde je obišao rekonstrisano interno odeljenje. Razgovarao je sa lekarima i medicinskim sestrama i pitao ih šta im je najpotrebnije, a oni su mu odgovorili da je to sanitetsko vozilo i skener, što im je i obećao. Takođe, ukoliko budu obezbedili stručno osoblje, obećao im je i angeo-salu.Kako smo čuli, u interno odeljenje nije značajnije ulagano od kako je sagrađeno, a to je punih 5 decenija. Radovi su izvedeni i na zgradi hirurško-ginekološkog bloka gde su obustavljeni još 1987. godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.