Vučić u Agenciji za borbu protiv korupcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2013, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Agenciji za borbu protiv korupcije

BEOGRAD -

Prvi potpredsednik Vlade Srbije zadužen za borbu protiv korupcije i kriminala Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predstavnicima Agencije za borbu protiv korupcije, potvrđeno je Tanjugu u Vučićevom kabinetu.

Cilj sastanka je upoznavanje Vučića sa članovima Agencije, razgovor o planovima za buduću saradnju i eventualnim predmetima.

Kako je Tanjugu rečeno u Agenciji, teme sastanka trebalo bi da budu i izmene Zakona o Agenciji i način izrade Strategije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za borbu protiv korupcije.

Vršilac dužnosti direktora Agencije Tatijana Babić rekla je ranije Tanjugu da Agencija, kao nezavisni državni organ koji nadzire sprovođenje Nacionalne strategije za borbu protiv korupcije, smatra da treba da ima aktivno učešće u izradi tog dokumenta, koji je od strateškog značaja za državu.

Ona je podsetila da je Agencija uputila Ministarstvu pravde i državne uprave dopis u kome je navedeno šest minimalnih preporuka koje bi taj dokument morao da sadrži.

"Agencija će u svakom slučaju, imala ili ne aktivno učešće u izradi strategije, svoj posao raditi. Bilo kakva Strategija da bude doneta nadziraćemo njeno sprovođenje", rekla je Babić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić danas u Agenciji za borbu protiv korupcije

Izvor: Blic, 17.Jan.2013

Prvi potpredsednik Vlade Srbije zadužen za borbu protiv korupcije i kriminala Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predstavnicima Agencije za borbu protiv korupcije, potvrđeno je u njegovom kabinetu...Cilj sastanka je upoznavanje Vučića sa članovima Agencije, razgovor o planovima za buduću saradnju...

Nastavak na Blic...

Vučić i predstavnici Agencije o strategiji o korupciji

Izvor: Blic, 17.Jan.2013

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razmotrio je danas s predstavnicima Agencije za borbu protiv korupcije probleme u izradi Nacrta nove strategije zaborbu protiv korupcije i podržao inicijativu za izmene i dopunu zakona o toj Agenciji. ..Vučić se saglasio da je Agencija organ koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.