Vučić tvrdi: Ambasada Katara iz Berlina je uplatila Vuku Jeremiću 200.000 evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić tvrdi: "Ambasada Katara iz Berlina je uplatila Vuku Jeremiću 200.000 evra!"

"Svi lopovi, samo je on pošten?" - upitao se predsednik Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Ana Brnabić obišli su danas "ogledni stan" iz državnog projekta stanogradnje za pripadnike snaga bezbednosti u naselju "Zemunske kapije", a u izjavi za medije predsednik Vučić je rekao da je ambasada Katara iz Berlina svojevremeno uplatila Vuku Jeremiću na račun 200.000 evra.

Pročitajte i:

Vučić je takođe ponovio da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi o međunarodnoj bandi lopova, govoreći o ljudima koji su uhapšeni, a prethodno su se slikali sa Vukom Jeremićem.

- Svi lopovi, samo je on pošten? - zapitao se Vučić.

Predsednik Srbije je dodao i da se ne plaši najavljene tužbe Vuka Jeremića.

- Prete mi tužbom. Nisu me uplašili! Vi ćete, lopovi, meni da sudite?! Ambasada iz Katara mu prebacuje 200 hiljada evra! Zamislite da meni prebaci neka ambasada toliki novac?! Za koje poslove je to dobio? Tužite me! A tražili su od mene da im tražim po 50 i 100 miliona. Odakle meni toliko novca? Sve im je u milionima! Manje od toga ne konzumiraju - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Odakle, bre, 25 miliona evra? Vi ćete, lopovi, meni da sudite!"

Izvor: BKTV News, 04.Jun.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da stoji iza svega što je rekao za Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića...Vučić je upitao kako bi neko na pošten način za pet godina vlasti zaradio 25 miliona evra, ili zašto strane ambasade i zbog čega uplaćuju Jeremiću, kao ambasada Katara...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.