Vučić sutra u Trondhajmu

Izvor: B92, 28.Nov.2022, 22:23

Vučić sutra u Trondhajmu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće sutra dvodnevnu radnu posetu Norveškoj i obići grad Trondhajm, koji je značajan unirverzitetski i naučni centar.

U Trondhajmu će prvo obići Norveški univerzitet nauke i tehnologije (NTNU), gde će se sresti sa studentima i posetiti laboratorije.

Predsednik će obići i institut SINTEF i fabriku za proizvodnju baterija "Siemens battery lab".

Planiran je i susret sa gradonačelnicom Trondhajma Ritom Otervik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i obilazak katedrale Nidaros.

Potom će, kako je predviđeno, biti na radnom ručku koji će u čast predsednika Srbije prirediti gradonačelnica Trondhajma.

Reč je o gradu sa više od 40.000 studenata, koji ima veliki naučno-tehnološki centar i kampus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ NASTAVLJA DVODNEVNU POSETU NORVEŠKOJ! Predsednik Srbije sutra u Trondhajmu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće sutra dvodnevnu radnu posetu Norveškoj i obići grad Trondhajm, koji je značajan unirverzitetski i naučni centar..U Trondhajmu će prvo obići Norveški univerzitet nauke i tehnologije (NTNU), gde će se sresti sa studentima i posetiti laboratorije...Predsednik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.