Vučić sutra na tri sastanka sa državnicima Bugarske, UK i Dume

Izvor: B92, 07.Feb.2022, 13:40

Vučić sutra na tri sastanka sa državnicima Bugarske, UK i Dume

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa tri svetska državnika.

Predsednik Srbije sastaće se sutra sa specijalnim izaslanikom Ujedinjenog Kraljevstva za Zapadni Balkan ser Stjuartom Pičom.

Sastanak je zakazan u 10.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je pres služba predsednika.

Potom, Vučić će se sastati sa premijerom Bugarske Kirilom Petkovom.

Dva državnika će imati sastanak u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 13 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Sasatanak predsednika Srbije sa predsednikom Komiteta za Međunarodne poslove Državne Dume Federalne Skupštine Rusije Leonidom Sluckim planiran je za 12 časova, saopštila je pres služba predsednika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić i Petkov o jačanju energetske saradnje Srbije i Bugarske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2022, 07:40

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Vlade Bugarske Kirilom Petkovim, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima, jačanju energetske saradnje dve zemlje, kao i infrastrukturnim i ekonomskim pitanjima od zajedničkog interesa...Vučić je istakao da je projekat gasovoda Balkanski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.