Vučić sutra i prekosutra u poseti Azerbejdžanu

Izvor: RTS, 20.Maj.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sutra i prekosutra u poseti Azerbejdžanu

Na poziv predsednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva, predsednik Srbije Aleksandar Vučić stiže sutra u Baku, gde će se tokom dvodnevne posete sastati sa državnim vrhom te zemlje, najavila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.
Aleksandar Vučić, koji predvodi delegaciju Srbije u kojoj će biti i nekoliko ministara, odmah po dolasku u Bakuu će imati sastanak sa domaćinom – predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Azerbejdžana Ilhamom Alijevim.

Oni će, prema informacijama Tanjuga, u palati Zugulba prvo imati susret tet-a-tet, a potom će se pridružiti plenarnom sastanku delegacija Srbije i Azerbejdžana, kao i potpisivanju bilateralnih dokumenata.
Kako saznaje Tanjug, očekuje se da dva predsednika potpišu Zajednički akcioni plan o strateškom partnerstvu dve zemlje.
Prvog dana posete Vučić će imati sastanak i sa azerbejdžanskim premijerom Novruzom Mamadovom, saopštila je predsednikova Služba za saradnju s medijima.
U utorak, drugog dana posete, Vučić će se sastati sa predsednikom Narodne skupštine Republike Azerbejdžan Oktajom Asadovom, kao i sa azerbejdžanskim privrednicima.
Tokom boravka u Bakuu srpski predsednik prisustvovaće otvaranju "Centra za srpski jezik i kulturu", gde će mu biti uručen počasni doktorat Azerbejdžanskog univerziteta za jezike, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sutra i prekosutra u Azerbejdžanu

Izvor: Blic, 20.Maj.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi sutra i prekosutra u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Bakuu, na poziv predsednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.