Vučić stigao u Bugarsku VIDEO/ FOTO

Izvor: B92, 01.Jun.2020, 09:05

Vučić stigao u Bugarsku VIDEO/ FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u zvaničnu posetu Bugarskoj, na dan kada su otvorene granice između dve zemlje.

Vučića je na aerodromu dočekao predsednik vlade te zemlje Bojko Borisov.

"Simbol prijateljskih odnosa dva naroda-predsednik Vučić u poseti Bugarskoj, na dan kada su otvorene granice između naše dve zemalje", navedeno je na zvaničnom profilu predsednika Srbije na Insstagramu, uz nekoliko fotografija sa aerodroma i sastanka dva zvaničnika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Tokom posete, planiran je obilazak radova na izgradnji auto-puta od granice Srbije s Bugarskom do Sofije i gasovoda Balkanski tok, saopštila je ranije pres-služba predsednika.

Vučić i Borisov su obšli radove na izgradnji Balkanskog toka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Od danas otvorena granica između Srbije i Bugarske (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u radnoj poseti Republici Bugarskoj gde se sastao sa predsednikom Vlade te zemlje Bojkom Borisovom. ..- Slobodan je ulaz u Srbiju i u Bugarsku. Ko iz Srbije želi da poseti Bugarsku, može slobodne, ovde smo dobrodošli, kao što i ja pozivam Bugare...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.