Vučić spotom najavio kampanju (VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Feb.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić spotom najavio kampanju (VIDEO)

Posebnim spotom predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je početak kampanje "Budućnost Srbije".

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Bućnost Srbije su fabrike i nova radna mesta, nove škole i vrtići. Bolnice i domovi zdravlja, stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investucije i ekonomski napredak, poruka je spota.

To je budućnost za koju se, navodi se, bori predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: Tanjug

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kampanji "Budućnost Srbije", predsednik predstavlja građanima rezultate koji su postignuti u svim delovima napše4 zemlje u prethodnih sedam godina i planove za dalji razvoj.

Mnogo toga dobrog je urađeno, i mnogo toga još može da se uradi, zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas, građane Pčinjskog okruga", navodi se u spotu.

Predsednik sutra započinje kampanju "Budućnost Srbije" u Pčinjskom okrugu.

Kako je najavljeno, Vučić će u narednih mesec dana obići svih 29 okruga i građanima podnositi izveštaje šta je sve u proteklim godinama urađeno.

Predsednik najavio: Počinje "Budućnost Srbije"

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.