Vučić sledio ekipu televizije N1: Odlučio sam da i kod vas krenu naše reklame, navikli su samo da gledaju kakav sam zločinac i zlikovac!

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2020, 14:39

Vučić "sledio" ekipu televizije N1: Odlučio sam da i kod vas krenu naše reklame, navikli su samo da gledaju kakav sam zločinac i zlikovac!

Odlučio sam da krenu naše predizborne reklame i na N1, da se sekiraju mnogi... Odgovarajući na pitanja novinara nakon postavljanja kamena temeljca za izgradnju fabrike KyungshinCablesa u Smederevskoj Palanci, predsednik Srbije se obratio i novinarima televizije N1... Dok je novinarka TV Pink Gordana Uzelac postavljala pitanje, Vučić je primetio da se kolege iz televizije N1 smeju...- Vama je nešto smešno, ili vam nešto nije jasno... A nije vam smešno? Meni je drago >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kad ste vi nasmejani i kad vam je jasno šta govorim... - rekao je Vučić uz osmeh i dodao:- Odlučio sam da krenu naše predizborne reklame i na N1, da se sekiraju mnogi... Ne govorim o vama, nego o nekim drugim, o nekim gledaocima. Strašno će da se nasekiraju. Navikli su samo da gledaju kakav sam zlikovac i zločinac, a sad će bar na 50 sekundi morati da gledaju nešto drugo... Ma znam kako me gledaju, uz vaša objašnjenja i tumačenja. Morate da im tumačite i prevodite ono što pričam, pošto ja slabije govorim srpski - rekao je Vučić. (informer.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.