Vučić se upisao u knjigu žalosti povodom smrti bivšeg premijera Kanade Malrunija FOTO

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 14:35

Vučić se upisao u knjigu žalosti povodom smrti bivšeg premijera Kanade Malrunija FOTO

Predsednik Aleksandar Vučić upisao se u knjigu žalosti povodom smrti bivšeg premijera Kanade Brajana Malrunija.

Knjiga žalosti je otvorena u rezidenciji ambasadora Kanade u Beogradu.

"Bio sam počastvovan da lično upoznam gospodina Malrunija tokom njegove posete Republici Srbiji 2019. godine, kada sam, slušajući o njegovim bogatim profesionalnim uspomenama, imao utisak da čitam enciklopediju. Istovremeno, on je sa velikim uvažavanjem govorio i o srpskoj zajednici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Kanadi.

Kao političar okrenut ka budućnosti, ostavio je istorijski pečat sklapanjem Ugovora o slobodnoj trgovini između Kanade i SAD, a biće upamćeni i njegovi hrabri stavovi o međunarodnim društvenim okolnostima i napori da svet postane bolje mesto," navedeno je u Instagram objavi na profilu "buducnostsrbijeav".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić se upisao u knjigu žalosti povodom smrti bivšeg premijera Kanade Malrunija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upisao se danas u knjigu žalosti koja je otvorena u rezidenciji ambasadora Kanade u Beogradu, povodom smrti bivšeg premijera te zemlje Brajana Malrunija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.