Vučić se u četvrtak sastaje sa Banatskim paorima

Izvor: Politika, 05.Avg.2013, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se u četvrtak sastaje sa Banatskim paorima

BEOGRAD –Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak će primiti predstavnike Asocijacije „Banatski paori”, rečeno je Tanjugu u Vladi.

Ta asocijacija je danas protestovala ispred sedišta Vlade Srbije, gde je predala svoje zahteve i zatražila razgovor sa Vučićem.

Članovi tog udruženja nezadovoljni su niskom otkupnom cenom pšenice od 16 dinara po kilogramu, s obzirom da je, prema njihovim rečima, cena proizvodnje 20 dinara, kao i kašnjenjem subvencija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />
Paori traže da se odmah isplate subvencije za proizvodnju, kao i da „drugu turu” nafte, koju sada treba da kupe po ceni od 150 dinara po litru, plate odmah 100 dinara, a ne kao do sada da odmah plate 150 dinara, pa da im država vrati 50 dinara.

Oni, takođe, traže da država reaguje na vreme da se suncokret, soja i ostale jesenje kulture ne bi otkupljivali „budzašto”, odnosno ispod cene proizvodnje.

objavljeno: 05.08.2013

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.