Vučić i Brnabićeva sa predstavnicima zdravstvenih institucija

Izvor: B92, 16.Apr.2021, 13:33

Vučić i Brnabićeva sa predstavnicima zdravstvenih institucija

Predsednik i premijerka Srbije sastali su se danas sa predstavnicima zdravstvenih i drugih institucija koje učestvuju u borbi protiv koronavirusa.

Sastanku u Predsedništvu Srbije prisustvuju, između ostalih, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar finansija Siniša Mali, ministarka za rad Darija Kisić Tepavčević, direktor Kancelarije za informacione tehnologije Mihailo Jovanović.

Takođe, sastanku prisustvuju i direktorka Instituta "Torlak" dr Vera Stoiljković, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << direktorka Instituta "Batut" dr Verica Jovanović, direktorka Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja Sanja Radojević Škodrić, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Predsednik Vučić juče je rekao da je reč o važnom sastanku, na kojem će biti reči i o vakcinama.

"Gde i kako ćemo da punimo, da pravimo vakcine, da uložimo desetine, stotine miliona evra u narednom kratkom periodu i u 'Torlak'", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: "Torlak" će biti među najboljim fabrikama u Evropi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2021

Država će uložiti 18 miliona evra u kapacitete za punjenje i pakovanje vakcina u Institutu "Torlak", kao i 20 miliona evra za uređenje prostorija i obnovu fasada, a uskoro će "Torlak" proizvoditi i četvorovalentne vakcine za grip, najavio je danas predsednik Aleksandar Vučić...On je danas razgovarao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.