Vučić se sastao sa Takerom Karlsonom FOTO

Izvor: B92, 20.Avg.2023, 15:59

Vučić se sastao sa Takerom Karlsonom FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa političkim komentatorom Takerom Karlsonom.

"Razgovor sa jednim od najvećih novinara današnjice Takerom Karlsonom, čovekom širokog obrazovanja i jedinstvene novinarske smelosti. Svakako veliki izazov za mene, ali i izuzetna prilika za razmenu mišljenja o brojnim temama koje opterećuju geopolitičku agendu današnjice", napisao je Vučić uz fotografiju na svom Instagram profilu.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"RAZGOVOR SA JEDNIM OD NAJVEĆIH NOVINARA DANAŠNJICE" Vučić se sastao sa Takerom Karlsonom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023

Vučić sa Takerom Karlsonom...Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, sastao se sa političkim komentatorom Takerom Karlsonom...A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)..- Razgovor sa jednim od najvećih novinara današnjice Takerom Karsolon, čovekom širokog obrazovanja i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.