Vučić se sastao sa Meloni na sajmu vina u Veroni FOTO

Izvor: B92, 03.Apr.2023, 10:34

Vučić se sastao sa Meloni na sajmu vina u Veroni FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa premijerkom Italije Đorđom Meloni.

Na sastanku je prisutan i premijer Albanije Edi Rama.

Vučić i Meloni sastali su se na Međunarodnom sajmu vina, VinItaly, koji se održava u Veroni. Uoči ovog susreta, njih dvoje su razgovarali telefonom u nedelju.

Vučić će obići zajednički štand Otvorenog Balkana, gde će razgovarati sa izlagačima i prisustvovati prezentaciji ponude Otvorenog Balkana. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Nakon sastanka predsednik Srbije oglasio se na svom Instagram profilu.

"Privilegija mi je i čast što sam sa Đorđom Meloni i Edi Ramom obišao VinItaly. Srbija i region Balkana mogu da se ponose svojom vinskom industrijom i zato je veoma važno što su naša vina danas predstavljena na jednom od najvećih sajmova vina u Evropi. Zahvalni smo Italiji na podršci evropskom putu naše zemlje, nastavljamo da jačamo našu saradnju u mnogim oblastima i sa radošću očekujemo da uzvratimo gostoprimstvo premijerki Meloni i njenom timu u Beogradu", objavio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.