Izvor: RTS, 22.Jan.2023, 16:59

Vučić se obraća javnosti u ponedeljak u 20 časova

Aleksandar Vučić obratiće se javnosti u ponedeljak, u 20 časova iz zgrade Predsedništva, saopštila je pres-služba predsedika Republike.
Vučić će prethodno prisustvovati sednici Vlade, na kojoj bi trebalo da obavesti članove kabineta Ane Brnabić o pregovorima sa visokom zapadnom delegacijom.

Sednica je zakazana za 11 časova. 
Sastanak sa zapadnom "petorkom", predsednik je opisao kao jedan od najtežih dana za Srbiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Istakao je da je "zbog onoga što nas čeka u budućnosti", potrebno jedinstvo
Premijerka Ana Brnabić najavila je da će na sednici Vlade u utorak, zajedno sa predsednikom, govoriti o ekonomskom rastu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vućić o Kosovu sutra u 20.00

Izvor: Beta, 22.Jan.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti sutra, u ponedeljak, u 20.00 časova.Kako je saopštila Služba za informisanje, govor će održati u zgradi Predsedništva u Beogradu.Pre toga, sutra u 11.00, Vučić će prisustvovati sednici Vlade Srbije, koja bi trebalo da bude o aktuelnim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.