Vučić sa nemačkim parlamentarcima o reformama

Izvor: Beta, 10.Jul.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa nemačkim parlamentarcima o reformama

BEOGRAD, 10. jula 2014. (Beta) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u četvrtak u Beogradu sa nemačkim poslanicima Andreasom Šokehnofom i Hansom Joakimom Falenskim o ekonomskim pitanjima, predstojećim reformskim koracima koje srpska vlada planira da preduzme, kao i novom zakonu o radu, saopštila je vladina pres služba.

Vučić je istakao da se Srbija suočava sa velikim fiskalnim deficitom, posledicama poplava i štetom načinjenom u energetskom sektoru.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << je nemačkim parlamentarcima rekao da veruje u reforme i da se nada da će vlada u prvih sto dana rada ostvariti izuzetno važne rezultate.

Vučić je takodje istakao značaj Nemačke na evropskom putu Srbije.

Zamenik šefa poslaničkog kluba CDU/CSU Andreas Šokenhof pokazao je, kako je saopšteno, razumevanje za političke i ekonomske poteškoće sa kojim se Srbija suočava, dodajući da poslanički klub CDU/CSU pruža podršku Srbiji u sporovodjenju neophodnih reformi, kao i njenom putu ka EU.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.