Vučić i Skot razgovarali o KiM, investicijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2017, 06:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Skot razgovarali o KiM, investicijama

Predsednik Srbije Aleksanda Vučić i ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot naglasili su danas potrebu nastavka dijaloga Beograda i Prištine, kao i implementacije prethodno dogovorenih sporazuma, uključujući sporazum o pravosuđu i sporazum o stvaranju Zajednice srpskih opština.

Predsednik Vučić i Skot razgovarali su i o bilateralnim odnosima dveju zemalja i o regionalnim pitanjima, a američki diplomta je istakao da SAD pozdravljaju poziv predsednika Vučića za unutrašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dijalog o Kosovu i Metohiji.

Predsednik Vučić i ambasador Skot su izrazili opredeljenost Srbije i SAD da iskoriste brojne mogućnosti za povećanje saradnje u različitim oblastima.

Sagovornici su konstatovali povećani interes američkih kompanija za poslovne prilike u Srbiji sa ciljem investiranja, ističući primer velike delegacije iz Merilenda zainteresovane za oblast zaštite životne sredine, saopštila je Pres služba Predsednika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić razgovarao sa američkim ambasadorom

Izvor: B92, 18.Okt.2017

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kajlom Skotom...Dvojica sagovornika naglasili su potrbu nastavka dijaloga Beograda i Prištine, kao i primenu prethodno dogovorenih sporazuma, uključujući sporazum o pravosuđu i sporazum...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.