Vučić dobio dva pisma, od predsednika i premijera Kine

Izvor: B92, 19.Okt.2017, 06:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić dobio dva pisma, od predsednika i premijera Kine

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora NR Kine u Srbiji Li Mančanga, koji mu je predao pisma kineskog predsednika i premijera.

Ambasador Kine je predsedniku Vučiću preneo pozdrave predsednika i premijera Kine i naveo da Si Đinping ističe izuzetne i "svevremenske i prijateljske" odnose Kine i Srbije.

Mančang je predsedniku Srbije preneo i zahvalnost kineskog predsednika i premijera na čestitkama i pozdravima koje im je uputio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pred 19. Nacionalni kongres Komunističke partije Kine.

"Reči predsednika Sija su za nas melem i mnogo nam znače i beskrajno mu hvala što je tako okarakterisao odnose sa Srbijom", uzvratio je Vučić i čestitao na odlukama usvojenim na Kongresu, koje su, ocenio je, prekretnica za budućnost Kine ali i sveta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.