Vučić sa Malim: Pravo na ovu šetnju nam još nisu ukinuli FOTO

Izvor: B92, 29.Nov.2021, 22:19

Vučić sa Malim: Pravo na ovu šetnju nam još nisu ukinuli FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu objavio je fotografiju sa ministrom finansija Sinišom Malim.

Uz fotografiju, predsednik Srbije je napisao: "Divno kišno veče sa pogledom na Beograd na vodi, najlepše mesto u ovom delu Evrope".

"Šetamo i mnogo smo srećni, jer ako nam neki blokiraju puteve i mostove, pravo na ovu šetnju nam još nisu ukinuli. Živela slobodna Srbija", napisao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PRAVO NA OVU ŠETNJU NAM JOŠ NISU UKINULI" Predsednik Srbije u večernjoj šetnji Beogradom na Vodi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021

Fotografiju opuštajuće šetnje objavio je predsednik na Instagram nalogu "Budućnost Srbije"...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija prošetali su večeras pored Save i uživali u pogledu na Beograd na vodi...A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)..- Divno kišno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić i Mali: Šetamo i mnogo smo srećni, pravo na šetnju nam još nisu ukinuli

Izvor: Danas, 30.Nov.2021, 00:19

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa ministrom finansija Sinišom Malim kako šetaju obalom Save u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.