Vučić sa Čen Bo: Kada u Srbiji ispraćamo iskrene prijatelje, to radimo sa setom FOTO

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 19:11

Vučić sa Čen Bo: Kada u Srbiji ispraćamo iskrene prijatelje, to radimo sa setom FOTO

Beograd -- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na oproštajnom prijemu u čast odlazeće ambasadorke Narodne Republike Kine Čen Bo.

"Kada u Srbiji ispraćamo iskrene prijatelje, to radimo sa setom, ali i ponosom zbog časti i prilike da takvog prijatelja imamo", napisao je Vučić na Instagramu i nastavio:

"Ambasadorka Čen Bo je za nas mnogo više od diplomatskog predstavnika Narodne Republike Kine, zemlje koja u Srbiji ima najveće moguće poštovanje građana. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ona je, pre svega, nas dragoceni prijatelj. Planirali smo mnoge projekte zajedno, radovali se svakom kilometru puta i pruge, delili brige u teškim vremenima, slušali jedni druge sa pažnjom i uvažavanjem i uvek se oslanjali na podršku i partnerski stav velike NR Kine za sve što je Srbiji i njenim građanima bilo potrebno."

Kako kaže, kada je bilo najteže, snažna posvećenost ambasadorke Čen Bo jačanju sveobuhvatnih odnosa između Kine i Srbije uvek je nosila njen lični pečat iskrene ljubavi i poštovanja prema našoj zemlji i narodu.

"Zato je Srbija njena druga kuća u kojoj više nije gost, već neko ko će ovde uvek biti dočekan sa radošću, poštovanjem i ogromnom naklonošću", zaključio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kada u Srbiji ispraćamo iskrene prijatelje, to radimo sa setom, ali i ponosom" Vučić na oproštajnom prijemu odlazeće ambasadorke Čen Bo

Izvor: Blic, 01.Avg.2023

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je oproštajnom prijemu u čast odlazeće ambasadorke Narodne Republike Kine Čen Bo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.