Izvor: RTS, 28.Nov.2020, 23:21

Vučić sa Brnabićevom i Selakovićem o Crnoj Gori i regionu

Predsednik Aleksandar Vučić zakazao je za nedelju sastanak sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem povodom najnovijih dešavanja u odnosima sa Crnom Gorom, i, kako je potvrđeno Tanjugu u kabinetu predsednika Republike, u želji da se spuste tenzije.
Aleksandar Vučić namerava da sa Anom Brnabić i Nikolom Selakovićem razmotri i druge spoljnopolitičke teme, pre svega odnose sa zemljama u regionu.
Sastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je zakazan za nedelju u 18 časova, u sedištu predsednika Republike na Andrićevom vencu.
Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović proglašen je danas za personu non grata i od njega je zatraženo da napusti Crnu Goru.
Potom, Ministarstvo spoljnih poslova Srbije saopštilo je da je postupilo na recipročan način, pa je ambasador Crne Gore u Beogradu Tarzan Milošević takođe proglašen personom non grata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Povučena odluka o proterivanju ambasadora Crne Gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2020, 03:16

"Vlada Srbije odučila je da povuče odluku o proterivanju ambasadora Crne Gore", izjavila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i ministrom inostranih poslova Srbije Nikolom Selakovićem...Brnabić je na konferenciji za medije istakla da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

HITAN SASTANAK U PREDSEDNIŠTVU Brnabić: Doneli smo odluku da povučemo odluku o proterivanju ambasadora Crne Gore

Izvor: Blic, 29.Nov.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem povodom najnovijih dešavanja u odnosima sa Crnom Gorom. Sastanak je počeo oko 18 sati na Andrićevom vencu, a posle se novinarima obratila premijerka Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.