Vučić sa Bergmanom; Najskuplji film ikada snimljen u Srbiji FOTO

Izvor: B92, 19.Sep.2021, 09:30

Vučić sa Bergmanom; "Najskuplji film ikada snimljen u Srbiji" FOTO

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu forografiju sa Ramom Bergmanom, producentom poslednjeg filma iz serijala "Ratovi zvezda".

Vučić je uz fotogafiju sa Bergmanom napisao da je "Knives Out" najskuplji film ikada snimljen u Srbiji i da je sa njim razgovarao o tome kako naša zemlja može da postane još značajnija destinacija za strane produkcije.

"Pre nekoliko dana u Beogradu je završeno snimanje filma "Knives Out" i tim povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam se sastao sa Ramom Bergmanom, koji je pored ovog bio producent i poslednjeg filma iz serijala "Ratovi zvezda". Ram je promovisao Srbiju kao filmsku destinaciju pre 15 godina svojim projektom "Brothers Bloom". Američki film "Knifes Out", reditelja Rajana Džonsona, sniman je većim delom u Beogradu i naši gosti su tih nedelja bili neki od najpoznatijih svetskih glumaca, kao Daniel Krejg, Edvard Norton, Kejt Hadson, Itan Houk", napisao je Vučić. "Netflix je dve sezone "Knives Out" kupio za 469 miliona dolara, što znači da je ovo najskuplji film ikada snimljen u Srbiji, gde je tokom sedam nedelja snimanja potrošeno oko 13 miliona evra. Sa Ramom Bergmanom, razgovarao sam o tome kako da Srbija postane još značajnija destinacija za strane produkcije, a Ram mi je obećao da će uskoro da dovede još jednu veliku filmsku ekipu", dodao je predsednik Srbije u objavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Bergmanom; "Najskuplji film ikada snimljen u Srbiji"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu forografiju sa Ramom Bergmanom, producentom poslednjeg filma iz serijala "Ratovi zvezda"...Vučić je uz fotogafiju sa Bergmanom napisao da je "Knives Out" najskuplji film ikada snimljen u Srbiji i da je sa njim razgovarao o tome kako naša...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Beograd je doveo Danijela Krejga i Kejt Hadson, a obećava i nove projekte

Izvor: N1 televizija, 19.Sep.2021

Pre nekoliko dana u Beogradu je završeno snimanje filma "Nož u leđa" (Knives Out) i tim povodom sam se sastao sa Ramom Bergmanom, koji je pored ovog bio producent i "Poslednjeg džedaja", pretposlednjeg filma iz serijala "Ratovi zvezda", objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.