Vučić s poslanikom Bundestaga Anenom

Izvor: Beta, 08.Dec.2014, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić s poslanikom Bundestaga Anenom

BEOGRAD, 8. decembra 2014. (Beta) - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se u ponedeljak s poslanikom Bundestaga i spoljnopolitičkim portparolom stranke Socijal-demokratske partije Nemačke (SPD), Nilsom Anenom.

Vučić je obavestio poslanika Anena o ekonomskim reformama, merama fiskalne konsolidacije, novim zakonskim rešenjima u toj oblasti i o uspešnim razgovorima sa MMF-om, saopštila je Vlada Srbije.

Premijer se osvrnuo na dosadašnja ulaganja nemačkih kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u Srbiji, ukazao na važnost još većeg prisustva investitora iz Nemačke, i zahvalio za pomoć Vlade Nemačke Srbiji za otklanjanje posledica majskih poplava.

Anen je čestitao Vučiću zbog uspeha Vlade Srbije od svog formiranja, a "posebno za napore Srbije da ispuni kriterijume za pristupanje Evropskoj uniji, praćene znatno unapredjenim odnosima u regionu", piše u saopštenju.

Zvaničnik SPD je rekao da je Nemačka zainteresovana za napredak Srbije, što je svojom nedavnom posetom Beogradu potvrdio i vicekancelar Zigmar Gabrijel, u čijoj delegaciji su bili i privrednici, piše u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić s poslanikom Bundestaga

Izvor: Blic, 08.Dec.2014

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa poslanikom Bundestaga i spoljnopolitičkim portparolom stranke Socijal-demokratske partije Nemačke (SPD) Nilsom Anenom...Vučić je obavestio poslanika Anena o ekonomskim reformama, merama fiskalne konsolidacije, novim zakonskim rešenjima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.