Vučić razgovarao sa šeikom Emirata: UAE će nastaviti da pružaju podršku...

Izvor: B92, 25.Mar.2020, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić razgovarao sa šeikom Emirata: "UAE će nastaviti da pružaju podršku..."

Šeik Muhamed ben Zajid el Nahjan razgovarao je telefonom sa predsendikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Princ prestolonaslednik emirata Abu Dabi napisao je na svom Tviteru profilu da su razgovarali o bilateralnim odnosima i zajedničkom naporu u borbi protiv koronavirusa.

"U telefonskom razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao sam o bilateralnim odnosima dve zemlje i zajedničkim naporima u borbi protiv Kovid-19. Ujedinjeni Arapski Emirati nastaviće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pružaju podršku međunarodnim naporima usmerenim ka kontrolisanju koronavirusa", napisao je on.

Predsednik Vučić retvitovao je ovu objavu, uz zahvalnost na pomoći Srbiji u ovim teškim vremenima.

"Dragi prijatelju, hvala ti puno na pomoći i na svemu što činiš za Srbiju u ovim izazovnim vremenima”, poručio je Vučić.

Inače, predsednik je pre par dana izjavio da Srbija očekuje jedan ili dva aviona pomoći iz Emirata, u borbi protiv virusa korona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.