Vučić razgovarao sa predsednicom PS SE An Braser

Izvor: Press, 10.Mar.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić razgovarao sa predsednicom PS SE An Braser

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsednicom Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PS SE) An Braser, koja mu je čestitala na hrabrosti da preduzme teške reformske mere koje će obezbediti bolju budućnost građanima Srbije.
Premijer Vučić rekao je da je Srbija počela da sprovodi teške reforme u cilju ekonomskog oporavka zemlje i napretka na evropskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << putu, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Srpski premijer ponovio je da je neophodno održati političku i ekonomsku stabilnost, kako u zemlji, tako i regionu. 

Srbija je pokazala spremnost da tome pruži svoj doprinos, naglasio je premijer Vučić.

Predsednica PS SE čestitala je premijeru Vučiću na hrabrosti da preduzme teške reformske mere koje će obezbediti bolju budućnost građanima Srbije. 

Ona je istakla da je uloga Srbije u uspostavljanju regionalne stabilnosti od izuzetnog značaja i pohvalila inicijativu premijera Vučića za jačanje odnosa među zemljama u regionu. 

Braserova je pozvala predsednika Vlade Srbije da poseti Parlamentarnu skupštinu Saveta Evrope i obrati se njenim članovima. 

Savet Evrope pozdravlja napredak u dijalogu Beograda i Prištine, prenela je Braser, kaž se u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić razgovarao sa predsednicom PS SE An Braser

Izvor: Blic, 10.Mar.2015

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsednicom Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PS SE) An Braser, koja mu je čestitala na hrabrosti da preduzme teške reformske mere koje će obezbediti bolju budućnost građanima Srbije...Premijer Vučić rekao...

Nastavak na Blic...

Vučić razgovarao sa predsednicom PS SE An Braser

Izvor: Studio B, 10.Mar.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednicom Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PS SE) An Braser, koja mu je čestitala na hrabrosti da preduzme reforme koje će obezbediti bolju budućnost građanima Srbije...Premijer Vučić rekao je da je Srbija počela da sprovodi teške reforme...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.