Vučić sa Tajanijem: Hvala Italiji na razumevanju FOTO

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 13:47

Vučić sa Tajanijem: Hvala Italiji na razumevanju FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ministrom spoljnih poslova Republike Italije Antonijom Tajanijem.

"Konstruktivan razgovor sa šefom italijanske diplomatije Antonijom Tajanijem. Zatražio je da Srbija učini sve da bude održana stabilnost u regionu i naglasio da je Italija uvek spremna da da svoju podršku miru.

Dogovorili smo novi telefonski razgovor za sledeću nedelju, a ja sam mu zahvalio za prijateljstvo, kao i za interes i razumevanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje Italija, premijerka Meloni i on lično imaju za stavove Srbije", objavljeno je na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Tajani tražio da Srbija učini sve da bude održana stabilnost u regionu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Jul.2023

SRBIJA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je telefonom razgovarao sa potpredsednikom Saveta ministara i ministrom spoljnih poslova Italije Antoniom Tajanijem koji je, naveo UE, zatražio da Srbija učini sve da se održi stabilnost u regionu. Aleksandar Vučić je na Instagram nalogu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.