Vučić razgovarao s ambasadorom Južne Koreje

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Avg.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić razgovarao s ambasadorom Južne Koreje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Južne Koreje Deđong Ju ocenili su danas da treba nastaviti jačanje političkih i ekonomskih veza dve zemlje s obzirom na velike mogućnosti za privrednu saradnju.

Vučić je odlazećem ambasadoru zahvalio što je posvećenim radom na najbolji način doprineo unapređenju bilateralnih odnosa, saopštila je kancelarija predsednika Srbije.

Ju je rekao da sve više korejskih kompanija uviđa veoma dobre mogućnosti srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << privrede i interesuje se za uslove investiranja, kao i da kancelarija Korejske agencije za promociju trgovine i izvoza daje snažan podsticaj ekonomskim odnosima.

Predsednik Srbije je rekao da je Južna Koreja pravi primer kako se radom i disciplinom ostvaruje napredak društva i da njihove kompanije ne donose samo nova radna mesta, već i prenose iskustvo i radne navike.

Vučić i Ju su se saglasili da postoje velike mogućnosti i za saradnju u drugim oblastima, poput obrazovanja, kulture i sporta, kao i projektima "pametnih gradova", elektronske uprave i zaštite životne sredine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vučić i Ju: Jačati političke i ekonomske veze Srbije i Republike Koreje

Izvor: RTS, 21.Avg.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Republike Koreje Deđong Ju saglasili su se da treba nastaviti sa intenziviranjem političkog dijaloga i jačanjem ekonomskih veza dve zemlje, s obzirom na velike mogućnosti za privrednu saradnju. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.