Vučić prozvao selektora Slovenije, pa pecnuo Pahora: To se ne radi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić prozvao selektora Slovenije, pa pecnuo Pahora: To se ne radi! (VIDEO)

Odbojkaši obradovali naciju

Predsednik Aleksandar Vučić zahvalio se odbojkaškoj reprezentaciji Srbije na osvojenoj tituli na Evropskom prvenstvu, uz poruku da cela Evropa zna da smo odbojkaška sila broj 1, i zamolio ih da, zajedno sa ženskom reprezentacijom donesu medalju sa Olimpijskih igara, jer je to važno za prestiž zemlje.

On je bio raspoložen i da se našali sa Orlovima, dobio je dres sa potpisima na poklon, a nije propustio priliku da "pecne" Slovence, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naročito za čelendž pri poslednjem poenu, kada je svima bilo jasno da je sve regularno i da Orlovi potpuno zasluženo slave.

- Na pamet smo ih dobili, video sam da nije potrebna samo snaga... Jedino što je onaj Slovenac tražio čelendž, to se ne radi. To je i u košarci, kao kad gubiš 10 razlike i tražiš tajm-aut tri sekunde pre kraja. Nema smisla, ali dobro...

Vučić se našalio na račun Boruta Pahora, predsednika Slovenije, koju su srpski odbojkaši savladali u finalu, a koji je pratio finale uživo u Parizu.

- Moj drug Pahor je džabe dolazio. Samo neka od dolazi na utakmice, mi nećemo, da ne budemo maleri, ali mi ćemo da vas primamo samo kada završite pobedama - rekao je Vučić uz osmeh na kraju, a ovaj deo možete pogledati od 13. minuta i 20. sekunde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.