Vučić primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema

Izvor: RTS, 16.Nov.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema

Generalni sekretarijat predsednika Srbije obavestio je javnost da je predsednik Aleksandar Vučić juče primljen na Vojnomedicinsku akademiju zbog kardiovaskularnih problema.
Savetnica predsednika Suzana Vasiljević potvrdila je za RTS da je zdravstveno stanje predsednika stabilno, ali da se zbog predostrožnosti još nalazi na VMA.

Predsednik je na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu primljen juče u kasnim popodnevnim satima. 
Vest o da je predsednik Srbije zbog zdravstvenih problema primljen na VMA prenose danas i svetski i regionalni mediji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Vučić primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Kako je saopštio Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije, on je juče, 15. novembra,...

Nastavak na Večernje novosti...

Vučić: Od ponedeljka u punom radnom pogonu

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2019

Predsednik Srbije poručio je večeras da će već od ponedeljka biti u "punom radnom pogonu"...On se se na svom Instagram profilu zahvalio svim lekarima i zaposlenima na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA)...Vučića je u petak primljen na Vojnomedicinsku akademiju zbog kardiovaskularnih problema, a ranije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.