Vučić primio kongresmena Poa

Izvor: B92, 03.Nov.2018, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić primio kongresmena Poa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se s kopredsedavajucim Srpskog kokusa u Kongresu SAD Tedom Poom.

Oni su se sastali u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Kongresmen Po se u petak sastao s predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić, s kojom je razgovarao o bilateralnim odnosima, aktuelnoj političkoj situaciji i nastavku ekonomske saradnje.

Po, koji je i predsedavajucći kongresnog Odbora za terorizam, u Beogradu je razgovarao i s >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ministrom unutrašnjih poslova Srbije Nebojšom Stefanovićem.

Republikanac Ted Po jedan je od kongresmena koji su u pismu državnom sekretaru SAD Majku Pompeu zatražili da podrži Srbiju u njenim naporima da se dođe do rešenja za kosovski problem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Kongresu SAD jača interes za Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa američki kongresmenom Tedom Poom koji je rekao da u Kongresu SAD jača interes za Srbiju, jer je sve više ljudi vidi kao zemlju partnera...Po je istakao da će i predstojeće obeležavanje stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata biti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.