Vučić poželeo brzo ozdravlјenje premijeru Izraela

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 11:23

Vučić poželeo brzo ozdravlјenje premijeru Izraela

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je poželeo brz oporavak izraelskom premijeru Benjaminu Netanijahuu, koji je u subotu primljen u bolnicu.

"Želim brzo ozdravlјenje premijeru Izraela Benjaminu Netanijahuu, kako bi mogao da nastavi da vodi svoju zemlјu u ovim izazovnim vremenima. Uz dobro zdravlјe i snagu, želim Vam da još više radite na napretku Vaše zemlјe i naroda", napisao je predsednik Vučić na zvaničnom Tviter nalogu predsednikrs.

Premijer Izraela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Benjamin Netanijahu (73) je u subotu hospitalizovan, ali kako je objavljeno, izaći će danas iz bolnice nakon što je preko noći ostao na posmatranju u medicinskom centru Šeba u gradu Ramat Gan, kako navodi Tajms of Izrael, zbog "očigledne dehidracije".

Iz njegovog kabineta danas je saopšteno da je naknadnim medicinskim testovima utvrđeno da nema zdravstvenih problema zbog kojih bi trebalo da dalje ostaje u bolnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Vučić poželeo brzo ozdravlјenje premijeru Izraela Netanijahuu

Izvor: 24sedam.rs, 16.Jul.2023

Premijer Izraela Benjamin Netanijahu (73) je u subotu hospitalizovan

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.