Vučić poželeo Ceraru puno uspeha

Izvor: B92, 25.Avg.2014, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić poželeo Ceraru puno uspeha

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao novoizabranom predsedniku Vlade Republike Slovenije Miru Ceraru izbor na tu funkciju.

"Čestitam Vam na imenovanju za predsednika Vlade Republike Slovenije. Unapred se radujem radu na zajedničkim prioritetima i jačanju naših bilateralnih odnosa," naveo je Vučić u čestitki.

On je izrazio nadu da će se Cerar i u budućnosti zalagati da Slovenija zemlja ostane partner Srbiji na njenom putu ka Evropskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uniji, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijma.

"Želim Vam puno uspeha u vodjenju prijateljske Slovenije”, zaključio je Vučić.

Slovenačka skupština izabrala je danas tajnim glasanjem profesora prava Miru Cerara za novog premijera Slovenije, javile su agencije. Za Cerara je glasalo 57 a protiv 11 poslanika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.