Vučić posle važnih sastanaka: Ponosan sam što sam imao prilike da im pokažem koliko je Srbija lepa FOTO

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 18:41

Vučić posle važnih sastanaka: "Ponosan sam što sam imao prilike da im pokažem koliko je Srbija lepa" FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom profilu na Instagramu.

"Ceo dan smo proveli sa predstavnicima EU razgovarajući o temama od značaja za našu zemlju. Dan završavamo vožnjom brodom, a ja sam iskreno ponosan što sam imao priliku da im pokažem koliko je Srbija lepa i sa auto-puta, ali i sa reka. Sa @giaufret @eusrbija i ambasadorom Lukom Gorijem @italyinserbia razgovaram o mogućnostima dodatnih ulaganja u naše reke, njihovo ulepšavanje i čišćenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako bi još više pokazale svu svoju lepotu i potencijale koje treba iskoristiti na najbolji mogući način.

P.S. Ambasador Italije Luka Gori je došao, kao što vidite, u dresu Fiorentine. Verujem da će optimizam za nekoliko sati malo da mu splasne", napisao je na svom profilu na Instagramu Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić posle važnih sastanaka: “Ponosan sam što sam imao prilike da im pokažem koliko je Srbija lepa”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Jul.2023

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom instagram profilu. “Ceo dan smo proveli sa predstavnicima EU razgovarajući o temama od značaja za našu zemlju. Dan završavamo vožnjom brodom, a ja sam iskreno ponosan što sam imao priliku da im pokažem koliko je Srbija lepa...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.