Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić poslao protestnu notu Haškom tribunalu

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poslao je danas protestno pismo predsjedniku Mehanizma Međunarodnog krivičnog tribunala u Hagu Teodoru Meronu, u kome je izrazio protest povodom posljednjih dešavanja u tom tribunalu.

„Predsjednik Vlade Srbiije je kao sto je ranije izjavio, danas poslao protestnu notu, u kojoj je izrazio protest zbog poslednjih dešavanja vezanih za postupke Haškog tribunala, ali i za smrt okrivljenog, odnosno osuđenog našeg građanina >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Zdravka Tolimira“, rekao je za Tanjug ministar pravde Nikola Selaković.

Detalji tih pisama neće se iznositi u javnost, iako je ključne delove toga predsednik Vlade Srbije već i izneo prilikom jučerašnjeg obraćanja, rekao je Selaković.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer uputio protestnu notu Tribunalu u Hagu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Feb.2016

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uputio Hašom tribunalu protestnu notu zbog neprimerenog odnosa prema našoj zemlji...Premijer je novinarima rekao da detalji nisu za javnost...Ranije danas ministar pravde Nikola Selaković izjavio je Tanjugu da je premijer notu uputio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.