Vučić posetio Mandića u bolnici: Bratska poruka za brzo ozdravljenje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 11:30

Vučić posetio Mandića u bolnici: Bratska poruka za brzo ozdravljenje (FOTO)

Lider crnogorske opozicije je hitno operisan na Vojnomedicinskoj akademiji.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, posetio je danas lidera crnogorske opozicije Andriju Mandića koji se nalazi na Vojnomedicinskoj akademiji, gde je hitno operisan.

- Uspešan oporavak prijatelju Andriji Mandiću i skori povratak redovnim obavezama! - piše na Instagram profilu predsednika Srbije.

Uspešan oporavak prijatelju Andriji Mandiću i skori povratak redovnim obavezama!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jun 13, 2020 at 2:08am PDT

Podsetimo, lider Demokratskog fronta je juče hitno prebačen iz Trebinja u Beograd, nakon što mu je pozlilo. Njegovim zdravstvenim problemima je prethodila zabrana ulaska na teritoriju Crne Gore, na graničnom prelazu Ilino brdo između Crne Gore i BiH.

Njemu su se nakon incidenata koje je doživeo, aktivirali problemi sa žučnom kesom.

Mandić se obratio Hitnoj pomoći, a onda je, helikopterom koji je obezbedio Milorad Dodik, prebačen u Beograd na VMA. Tu je i operisan i oseća se dobro, kako je izjavio za srpske medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.