Vučić otkrio ko je mladić sa kojim je Danilo viđen

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 22:48

Vučić otkrio ko je mladić sa kojim je Danilo viđen

Govori o onome zbog čega ga je duša zabolela

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Prva tema" na TV Prva, gde je prvo pričao o napadima na njegovog sina Danila Vučića.

- Ovde se radi o uništavanju života jednom dečaku. Negde sam kriv za ono što mu se dešava. Oni ne kažu da je učinio da je krivično delo, da se bahato ponaša, da je razbio čašu, da se potukao. On je kriv zato što je viđen sa nekim. Reč je o jednoj groznoj kampanji. Taj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mladić o kome oni govore, taj navijač je navijač Partizana, oni su sedeli u kafiću, taj mladić nikada nije gonjen, nikada ni danas, gonjen je za tuče, nikada pravosnažno osuđivan - rekao je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.