Vučić otkrio: Imaćemo teško pogoršanje već na leto. Plašim se novih sojeva VIDEO

Izvor: B92, 07.Jul.2021, 11:45

Vučić otkrio: "Imaćemo teško pogoršanje već na leto. Plašim se novih sojeva" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas epidemiološku situaciju u zemlji i istakao da nam "brojevi rastu".

"Imaćemo teško pogoršanje već na leto, rastu nam brojevi. Svi brojevi nam rastu.Dobri su, ali rastu, to je loše. Plašim se novih sojeva, zato gradimo bolnicu u Novom Sadu", naveo je Vučić tokom posete Specijalnoj bolnici za cerebrovaskularne bolesti "Sveti Sava" u Beogradu.

On je istakao da su na vreme nabavljeni lekovi protiv koronavirusa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i neophodna medicinska oprema.

"Svako povećanje (brojeva) ubija zemlju. Ubija ekonomske kapacitete, stopu rasta", naveo je predsednik Srbije i istakao da epidemiolozi rade svoj posao i prate situaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Plašim se da nam novi talas epidemije stiže tokom leta

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da rastu brojevi novozaraženih od koronavirusa i da misli da novi talas stiže već tokom leta.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.